Om os

Logopromotion arbejder direkte sammen med professionelle EU producenter af to- go emballage i både pap og plast. Vores målsætning er at sælge kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi kan levere alle vores produkter med eller uden logo tryk.

Sammen med vores forretningspartnere i Danmark pakker vi slik, salt, peber, chips og kaffe i små portionsposer med eller uden logo tryk. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, netop for at imødekomme kundernes krav til fødevaresikkerhed, produktkvalitet, pris og levering.

Vi bestræber os på at efterkomme vores kunders ønsker og behov. Vi vil være din foretruknen leverandør af to-go emballage til en skarp pris og uden mellemled involveret.

Design:
Vi gør det vi er bedst til og holder fokus på det, og overlader alt det kreative til eksterne professionelle samarbejdspartnere. Har du brug for hjælp til grafisk arbejde, designs mv. henviser vi til Comugraph.dk.

Miljø:
Vi handler udelukkende med virksomheder som tager ansvar for miljøet og fremtiden. Vores papir produkter er FSC mærket. Vores plast produkter er ISO 9001 og 14001 certificeret.
©LogoPromotion